Herrestraat 2020 3294 Molenstede-Diest
013/77.51.58
Onze diensten

Wat kunnen we voor jou
en je bedrijf betekenen?

Demontage en montage van vuurvaste materialen

Vuurvast is al meer dan 40 jaar actief in de vuurbouw van industriële installaties. Bij verschillende klanten van ons gaan wij ter plaatse om herstellingen of nieuwbouw uit te voeren.

Zowel in binnen- als buitenland zijn wij actief en zijn onze werknemers beschikbaar. Of het nu gaat om monteren van vuurvaste materialen, metselen, gieten, spuiten enzovoort, voor al deze technieken hebben wij ervaren personeel beschikbaar. Telkens worden de werken opgevolgd door een projectleider van Vuurvast waardoor wij trachten een snelle en directe communicatie te onderbouwen tussen de klant en ons bedrijf.

We staan verder ook gekend voor het uitvoeren van snelle interventies en het constructief meedenken met onze klanten en dit de klok rond.

Op onze werven gaan kwaliteit en veiligheid hand in hand. We hanteren al jaren het VCA-systeem* en streven steeds naar de meest veilige oplossing.

Het grote wagen- en equipmentpark in eigen beheer zorgt ervoor dat we steeds de meest veilige en productieve oplossing kunnen garanderen aan onze klanten.

Overtuigd? Contacteer ons.

Contacteer ons