Herrestraat 2020 3294 Molenstede-Diest
013/77.51.58
Meer over ons

De vaste partner voor
vuurvaste installaties

Waarom kiezen voor vuurvast?

Als familiebedrijf groeide Vuurvast door de jaren heen tot een vaste waarde in de vuurvaste industrie. Kennis en ervaring gingen hand in hand bij de uitbouw van het bedrijf.


De firma staat vandaag in de eerste plaats waar ze staat door strategie en kennis. Reeds 3 generaties zijn werkzaam in het bedrijf en met meer dan 40 jaar ervaring draait Vuurvast stevig mee aan de top in zijn segment.


Onze doorgedreven vakkennis, innovatieve technieken en puntgave service zorgen voor een ijzersterke reputatie wereldwijd.

Onze gemotiveerde ingenieurs, ploegleiders en arbeiders hebben oog voor het kleinste detail zonder het overzicht te verliezen. Ons management hecht veel belang aan het opleiden van intern personeel, waardoor wij zeer langdurige samenwerkingen creëren met ons personeel. Werken met eigen ervaren personeel is voor ons essentieel voor het vlekkeloos verlopen van onze projecten.

Daarnaast zijn zin voor verantwoordelijkheid en vernieuwing, de conceptuele benadering voor elke opdracht en het respect voor afspraken vormen de krachtlijnen van de filosofie van het ganse bedrijf.

Vuurvast

Een vlotte en degelijke service

Centraal gelegen

Eigen vervoer

24 op 7 bereikbaar

Familiebedrijf

Flexibel & bereikbaar

Onze mensen zijn 24/7 stand-by en kunnen in geval van nood onmiddellijk actie ondernemen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Door het hanteren van een korte communicatielijn kunnen wij onze klanten een puntgave service bieden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit één van onze sterkste troeven is.

Ook onderhoud van onze projecten wordt zo geoptimaliseerd. Onderhoud in een industriële omgeving is immers echt specialistenwerk. Vuurvast biedt een ideale, economisch verantwoorde mix van preventief, correctief en conditioneel onderhoud.


Contacteer ons

Overtuigd? Contacteer ons.

Contacteer ons